kloso opo kasur

Pilih kloso mas opo pilih kasur.
Podo-podo iso kanggo turune.
Pilih neng ngisor opo pilih neng nduwur….
Gek ndang matur tak enteni wangsulane.

Aku manut dik kepiye penake.
Ngisor nduwur rasane podo wae.
Alon-alon ojo dibanterke.
Ojo kesusu, aku njaluk sing suwe.

Manut….
Sedelo opo suwe, ojo lali opahe yo mas….

Manut….
Alon-alon tak cekele ndang mrene tak urute.

Iki lho dik… aduh sakmene gedene.

Lho….

Jempol sikilku keseleo wingi sore.

Tak urute mas nganggo lengo klentik.
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video di YouTube – kloso opo kasur.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s