Yen Ana Gela

Kaya wis lumrah
Yen wengi sinusul rina
Mula yen kulakala ana gela
Mesthine ana sing luput saka panggantha

Geneya nangisi keplasing wektu
Senajan mangkua sewengi natas
Rembulan tatu kuwi dudu duwekmu
Aja getun aja nggagas
Ana teka ana lunga
Wayahe purnama
Tibane malah grahana

Mula saiki sadurunge rina
Tumengaa nyang akasa
Sawangen rembulan kae
Lilingen endah lan keplenge

Y. Rini Tri Puspohardini – 2002

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s