langit mendung kutho ngawi

jeng,
tak tulis layang iki
naliko langit kebak mendung

gawang gawang katon lelakon kang wes kapungkur
naliko tak sawang netramu ing tegal papungan
tak laras pipimu ing watu kendal
lan tak geget latimu ing sendang glagah

ahhhhhh,
nanging ora jeng
jebul tresnamu cetek koyo kali kang kebak padas
ringkih koyo kayu gapok
garing koyo jati aking

aku wes ora duwe pangarep-arep maneh jeng

dalan ikiy mbiyen nate tak liwati
nalikane langit mendung kutho ngawi
sendang glagah wes kinurip jroning ati
saben liwat aku ora biso lali

tak ulati isih koyo wingi uni
ora kroso luh tumetes mbrebes mili

roso nglangut yen katon-pan tanpo pagut
katresnanku rinenggut purpaneng pesthi

lagu ini ditulis oleh Dhalang Poer, salah satu seniman yang dipunyai oleh Ngawi.

yang mau lagunya, PV aja ya. 😀

Iklan

18 thoughts on “langit mendung kutho ngawi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s