nyidam sari

duh wong ayu
pepujaning ati
mung sliramu
kang tansah nglelewo
rino klawan wengine
rasane wong lagi gandrung
amung eling siro wong manis
batin ora guwowo
nandang loro wuyung
enggalo paring usodo
mring wak mami
kang lagyo anyidam sari
ugo nandang asmoro

Iklan

9 thoughts on “nyidam sari

  1. dev, nek googling enek tah search lirik jawa…?opo we ngringekne kasetmu mbek nyatet lirike??
    mbak may, tar klo kawinan pinjem kasetnya devi ajah…koleksi kaset jadulnya mayan…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s